Πνευματικά Δικαιώματα

Αγαπητοί  πολίτες  της Ομηρικής  Πολιτείας
Τα πνευματικά δικαιώματα  του  συνολικού έργου που ξεκίνησε στο διαδίκτυο από τις αρχές  Φεβρουαρίου του 2008 με σκοπό την παρουσίαση των Ομηρικών Επών με πρωτότυπο βιωματικό  τρόπο σε   μία παράσταση ομηρική που θα συνέδεε το χθες το σήμερα και το αύριο στην διαχρονική ερμηνεία και μεγίστης  σπουδαιότητος και σημασίας   τους είναι  creative commons. Δεν επιτρέπεται η εμπορική χρήση, διασκευή αλλοίωση του νοήματος του περιεχομένου, επιτρέπεται όμως η  αναδημοσίευση μέρους ή ολοκλήρου  του άρθρου με την αναφορά στη πηγή. Φυσικά τα πνευματικά δικαιώματα των  συνδέσμων αναφοράς  των έργων  και  των συμμετοχών ανήκουν στους δημιουργούς τους  με όποιο τρόπο οι ίδιοι τα ορίζουν και επιθυμούν.
Έχουν κατοχυρωθεί  δε με τους εξής τρόπους:
1.Με αναλυτικό έντυπο κατοχύρωσης πνευματικής ιδιοκτησίας στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος  και αριθμό 1914, στις  01 /10/1999.
2.Με  αυτοεπιστολές  και   τις αντίστοιχες σφραγίδες του ταχυδρομείου.
3.Με  το ηλεκτρονικό  ταχυδρομείο και,
4. Με  παρουσία  ανθρώπων βίντεο και φωτογραφιών πολυάριθμων  σχολίων  σε διαδικτυακή και φυσική παρουσία εντεύθεν.
Οι φωτογραφίες  είναι από την wikipedia, την ΝΑΣΑ , ελεύθερες φωτογραφίες στο διαδίκτυο  και σε συνεννόηση με τους δημιουργούς . Αν έχουμε παραλείψει κάτι και έχει διαφύγει  της προσοχής  μας   να μας το υποδείξετε, να το διορθώσουμε , να το προσθέσουμε ή να το αφαιρέσουμε.
Μόλις γίνει η επιμέλεια και η διόρθωση κειμένων θα κυκλοφορήσουν σε βιβλία κατά θεματολογία  για να στηρίξουν και να ενισχύσουν οικονομικά την Ιδέα και το  Όραμα της Ομηρικής  Πολιτείας.
Η πλήρης αρθρογραφία κατατίθεται με χρονολογική σειρά δημοσίευσης των ιστολογίων:
Η Παρέα…για τις ιδέες που αγαπήσαμε!
 Η ΠΑΡΕΑ… που αγαπήσαμε!
Αστραία Θέμιστες Επιλογές
Αστραία  αρθρογραφίες
ΚΛΕΙΩ φιλοσοφία
Κλειώ Ομηρικά Έπη

Ξεκινήσαμε ένα ταξίδι στην μπλογκόσφαιρα  με τους  καλούς μου φίλους τους ΕΛΖΙΝ τους οποίους  θα έχω την χαρά να σας παρουσιάσω ένα ένα χωριστά  με προσωπογραφία τους και συνέντευξη , πριν από 6 χρόνια.  Σκοπός ήταν να  μιλήσουμε για τα Ομηρικά Έπη με ένα καινούργιο σύγχρονο τρόπο  συνδέοντας το συλλογικό και το προσωπικό στοιχείο στο αέναο γίγνεσθαι της ιστορίας, τα ονόματα τους την έννοια την λογική τους, την κοσμοπολίτικη  επιρροή και διαδρομή τους  για την ευρύτερη κατανόηση τους. Ήταν το ταξίδι του οδυσσειακού  ΚΟΝ ΤΙΚΙ και θέλαμε να αποδείξουμε την λειτουργικότητα τους την δύναμη τους την σοφία τους  σε θέματα γνώσης και αυτογνωσίας που θα περιγράψω αναλυτικά με όλα τα γεγονότα που λάμβαναν χώρα  τόσο μπροστά στην σκηνή  όσο και πίσω στα παρασκήνια στην επομένη σειρά με το τίτλο «Οι αναμνήσεις μιας μπλόγγερ» αποδεικνύοντας την  ΟΡΑΣΗ , ενορατικότητα  και την βαθειά χαρτογράφηση των ανθρωπίνων χαρακτήρων  του μεγάλου μας ποιητή.Δεν ανήκαμε ποτέ σε κανένα κόμμα, θρησκευτική παραθρησκευτική κρατική  και παρακρατική οργάνωση και παραμένουμε ανένταχτοι  ελεύθεροι να σκεπτόμαστε  με ανοικτά μυαλά όπως τα αλεξίπτωτα γιατί λειτουργούν  καλύτερα έτσι. Πολιτική γνώμη και άποψη έχουμε    και την καταθέτουμε όπως  ο κάθε καλλιτέχνης ακτιβιστής.

Σας ευχαριστώ όλους
 και ειδικά όσους ήταν και είναι κοντά μου στο δύσκολο αυτό  ταξίδι έργο
και σας ασπάζομαι θερμά
Αστραία
 
Όλο το έργο αφιερώνεται
 στον πατέρα μου Λεωνίδα  Μπαλούμη που έφυγε νωρίς
στην φιλόσοφο Υπατία  που αγαπήσαμε και χάθηκε άδικα
και στο καθηγητή φιλοσοφίας που ερωτευτήκαμε,
 τον δάσκαλο μας Δ. Λιαντίνη
που δεν θέλησε να κατέβει από την κορυφή των ορεσίβιων συνειδήσεων που ανέβηκε
απογοητευμένος από τις υποσυνειδήσεις  που συναντούσε στη υπαρξιακή πυριφλεγή αναρώτησή του:
Γιατί να υπάρχουν τα όντα και όχι το τίποτα…..

Ομηρική Πολιτεία

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s