Πολυεθνική εξουσία


Μιλώντας με τη γλώσσα των αρχέγονων μύθων, θα λέγαμε πως η οργάνωση του πρωτογενούς Χάους  μειώνει την εντροπία και έχουμε την πρώτη πολιτική πράξη στην ιστορία του σύμπαντος με του Ουρανού την εξουσία, άνευ του ανθρώπου, την παρουσία.

Η εμφάνιση του ανθρώπου σημειοδοτεί και του Διός την ηγεσία, ως Homo Sapiens Sapiens, με σοφή φαιά ουσία. Η  πολιτική εξουσία συνδέεται άμεσα  με την μορφή διαφόρων πολιτευμάτων, στου ανθρώπου την ιστορία και τη δημιουργία πόλεων και  πολιτών,αν και έχει μια βαθύτερη έννοια σε συλλογικό και προσωπικό επίπεδο.

Συνδέεται με τη γνώση και την ενέργεια. Με την ενέργεια συνδέεται, γιατί ο ισχυρότερος σε δύναμη μπορεί να εξουσιάσει ένα ασθενέστερο και αυτός που διαθέτει τη γνώση, να τον χειριστεί. Η ΓΝΩΣΗ είναι ένα μεγάλο όπλο και είναι απρόσιτη στο μεγάλο πλήθος των ανθρώπων , ακόμη και αν έχουν τελειώσει σήμερα ένα πανεπιστήμιο με μεταπτυχιακό επιφανειακό. Ήταν πάντα στα χέρια ιδιαιτέρων ανθρώπων από την χαραυγή της  ανθρώπινης ύπαρξης, αποτελώντας τους ιερείς και φτιάχνοντας τα ιερατεία της κάθε εποχής. Η θρησκευτική εξουσία προηγείται της πολιτικής και της στρατιωτικής, όπως μας περιγράφεται στην ιστορία του σκήπτρου του Αγαμέμνονος. αλλά και στην νεώτερη ιστορία των 3000 τελευταίων ετών.

Σε όποια κάστα και αν ανήκει κανείς, των  ιερέων, των  πολιτικών ή των  πολιτών, η ανθρώπινη φύση δύσκολα αλλάζει και δεν δαμάζει εύκολα κάποιος την αμετροέπεια, τον εγωισμό, την φιλαυτία, την ιδιοτέλεια ,την απληστία και την υπερβολή.

Η κλοπή της εξουσίας, πολιτικής και θρησκευτικής είναι κυρίως ενεργειακή, όπως και όλοι οι πόλεμοι.  Όποιο όνομα και να έχουν, στην βάση τους είναι ενεργειακοί. Ο πόλεμος γίνεται για την ενέργεια και για τα αποθέματά της.

Τι είναι ενέργεια;

Είναι δύσκολος ο ορισμός, γιατί είναι ορατή έμμεσα, μέσα από τα αποτελέσματά της και την μετατροπή της σε ύλη και είναι απρόσωπη.Το καλό και κακό αποτέλεσμα εξαρτάται από την αψογοσύνη του χρήστη και την χρήση της.

Η  θρησκευτική εξουσία και τα διάφορα ιερατεία, έχουν δημιουργήσει σε αγαστή συνεργασία με την πολιτική εξουσία το πυραμιδωτό  οικονομικό σύστημα της μεγάλης  ληστείας και αρπαγής . Όσο πιο χαμηλά,  τόσο σκλάβος είσαι, σε πληρώνουν λιγότερα και όταν δεν σε χρειάζονται σε αφήνουν να πεθάνεις στην ανεργία, αφού έχουν απομυζήσει  όλη σου την ενέργεια.

Κάθε μέρα ο αετός, σου τρώει το συκώτι σε μια γκρίζα πραγματικότητα, βουλιάζοντας στη φτώχεια την ανεργία και στη μεγάλη απώλεια ενέργειας  που δύσκολα αναπληρώνεται το βράδυ σε ένα ανήσυχο ύπνο.

Η εξουσία σε κλέβει με τους εξής τρόπους:

Κλέβει την προσοχή σου με ηλίθια και ανόητα θεάματα, κυρίως ποδόσφαιρο και  «ειδήσεις» ανθρώπων της  σόου  ασημαντότητος. Κατασκευάζει «ειδήσεις» φόβου, αποπροσανατολισμού, ιδίως όταν θέλει να σκεπάσει και να κρύψει άλλα θέματα ή σκάνδαλα.

Εμπορεύεται τη σεξουαλική σου ενέργεια είτε καταπιέζοντας  την, μέσω της προπατορικής ενοχής, είτε  υποβαθμίζοντας την μαγική σεξουαλική πράξη μέσα  από   διαφημίσεις  ΧΟΙΡΩΝ της Κίρκης με το Κέρβερο, άγριο, να σε ρημάζει στο σκοτάδι.

Προωθεί, υποχείριους της, τους χειρότερους ανθρώπους,  σε θέσεις κλειδιά , ποτέ αξιοκρατικά και τρώει σκοτώνει τα καλύτερα παιδιά γιατί φοβάται  να μην ανατραπεί και στον θρόνο γραπώνεται γερά.

Δίνει υποσχέσεις, που  ποτέ δεν κρατά και  τάζει λαγούς, παραδείσους, λίγα ψίχουλα αγάπης, υποκρισία,ψεύτικη συμπόνια και ποτέ το χέρι της δεν  βάζει στη τσέπη βαθιά , όταν πρόκειται για τα οικονομικά .Ποτέ για οικονομική ισότητα δεν μιλά. Όλοι  «ίσοι», εκτός από τα χρηματικά. Τι είδους κάλπικη ισότητα είναι αυτή;

Η θρησκευτική εξουσία εναλλασσόμενη με την μορφή των μονοθεϊστικών αυτοκρατόρων και  ηγεμόνων έδωσε τη θέση της  στη νεότερη ιστορία των κοινοβουλίων με την μορφή των σύγχρονων κομμάτων και για αρκετό διάστημα μέχρι σήμερα, ελέγχοντας την άβουλη μάζα, συνεργαζόταν μεταξύ τους καλά.

Δεν είχε προβλέψει όμως την επανάσταση των μηχανών. Ο εκφυλισμός, η διαφθορά και η κατάχρηση εξουσίας και της πολιτικής και της θρησκευτικής οδήγησαν τα πράγματα  σε αδιέξοδο.

Έτσι η κατάσταση έχει ξεφύγει από τα χέρια τους και είναι εκτός ελέγχου. Η εξουσία έχει περάσει στις πολυεθνικές με κύριο εκπρόσωπο  ΜΗΧΑΝΗ, τον κ. Σμιθ , που τον άνθρωπο, ιό, δεν συμπαθεί πολύ και η ΜΟΛΥΝΣΗ του, είναι πανδημία μεταδοτική.

Συνεπώς η θρησκευτική και  η κομματική εξουσία, ας αναλογιστούν  τις  ευθύνες  που έχουν και  πως ο κ. Σμιθ θα αντιμετωπιστεί, πριν το ανθρώπινο είδος εξαφανιστεί από τη γη.

Αστραία

24 02 2016

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s