Ο έρωτας της μικρής γοργόνας


Η μικρή γοργόνα είναι ένα μελαγχολικό παραμύθι που μιλάει για τον έρωτα  ενός υδάτινου  πλάσματος  για ένα ανθρώπινο ον.
Δεν γνωρίζουμε αν ο συγγραφέας του παραμυθιου  Χ. Κ. Άντερσον,  είχε υπ όψιν του, την άποψη του Θαλή για την αρχή της ζωής μέσα από το νερό ή την ομηρική ρήση για τον ωκεανό,

Ξ 246
Ὠκεανοῦ, ὅς περ γένεσις πάντεσσι τέτυκται·

αλλά οπωσδήποτε  στο συλλογικό υποσυνείδητο της χώρας του, της  Δανίας,  κυκλοφορούσαν οι ιστορίες της Ελληνικής Μυθολογίας για τα όντα του νερού, γοργόνες, ωκεανίδες νηρηίδες ακόμη και σειρήνες, σε  χορικό ζωντανό.
Η πρώτη δέσμη της συνείδησης  δημιουργεί τα όντα με μορφή χωρίς  αναπαρωγή και μεταβολισμό μέσα στη κοσμική θάλασσα της αντίληψης, στον πρώτο της Αφροδίτης χορό, σε ενός κύματος τον αφρό, σε ένα μεγάλο της κοσμικής Αντίληψης, Ωκεανό.
Ο Ουρανός, Ιερός Χώρος, τεμαχίζεται  και ο Κρόνος, Ιερός Χρόνος,  θεριστής  αναλαμβάνει τον ρόλο τον πρωταρχικό.
Αυτό θα γίνει κατανοητό μετά  τη γέννηση του Διός και του ανθρώπου, φέρουσες το DNA και μεταβολισμό,στην δεύτερη και τρίτη δέσμη της συνείδησης του Πλούτωνος, οι τρεις αδελφές δεσμίδες χρωματίδες.
Ο  μεγάλος πρίγκιπας  δεν μπορεί να παντρευτεί την μικρή  γοργόνα γιατί δεν μπορεί  η ύλη και η ενέργεια στο πεδίο της ύλης  να ενωθεί, Η πρόσθεση ή  αφαίρεση της μάζας με πυρηνική σχάση ισοδυναμεί. Μπορεί όμως στο  πλατωνικό πεδίο της ενέργειας, ο έρωτας τους να ανθεί, χωρίς  ραδιενεργός να γενεί.
Να μη κλαίει η μικρή  Άριελ,
ο έρωτας έχει πολλές μορφές, μία είναι η  δημιουργική

Αστραία
10 03 2016

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s