Πολιτισμένη εκπορνευόμενη κοινωνία


%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%85%ce%b8%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%ce%b3%ce%b1-%ce%b2%ce%b9
Η δουλεία και η πορνεία σε μια σύγχρονη «πολιτισμένη » κοινωνία.

Η δουλεία έχει πολύ βαθιές ρίζες στην ανθρώπινη ιστορία και συνδέεται άμεσα με την πορνεία, η οποία είναι «δουλεία’  και το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο. Δεν είναι επάγγελμα ακριβώς, είναι σκλαβιά και έχει πολλές μορφές, τόσο στη  «πολιτισμένη» δυτική κοινωνία, όσο και στις άλλες.
Ο σημερινός κανιβαλιστικός καπιταλισμός και η νέα τάξη πραγμάτων, δημιούργημα της παλαιάς, ξέρετε ποια είναι, να μη το ξεχνάμε αυτό, διότι είναι σημαντικό),  οδηγεί τους ανθρώπους σε πρωτόγονες μορφές κοινωνίας για να συνεχίσει να τρέφεται εις βάρος τους και να τους απομυζά.
Με νέο ένδυμα πολιτικής ορθότητας,  δήθεν ανθρωπίνων δικαιωμάτων, πλούσια επιχορηγούμενων αντιρατσιστικών φεστιβάλ, σχίζει τα ιμάτια του για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ισότητα.
Ποια ανθρώπινα δικαιώματα;
Αυτά που καταπατεί υποκριτικά, προωθώντας είδωλα σαθρά.
Πλούσιες και ξυλοδαρμένες σκλάβες του σεξ, στο Χόλιγουντ, μέσα στα ναρκωτικά  να περιοδεύουν σε στρατόπεδα προσφυγικά και πτωχά και το ηλίθιο πλήθος να παραμιλά.
Πλούσιες πορνοστάρ να κάνουν δηλώσεις  και να έχουν άποψη και γνώμη για την πολιτική και τα κοινά, επηρεάζοντας χιλιάδων ψηφοφόρων, τα καμμένα μυαλά.
Πολλές, είναι και η πρώτη είδηση σε πολλά επίσης, ηλίθια περιοδικά.
Ακολουθούν οι σιχαμένοι πορνόγεροι, συνταξιούχοι του ΦΒ που ανεβάζουν σέξυ φωτογραφίες  και που πίνουν καφέ,με τα σάλια τους να φθάνουν μέχρι τα  έγκατα της απύθμενης ανυπαρξίας τους, τα σκοτεινά και οι βρυκόλακες  εχθροπαίδοι, να ψάχνουν για φρέσκια ενέργεια στα μικρά παιδιά.
Εν τω μεταξύ, έχουν καταστρατηγηθεί τα δικαιώματα τα εργασιακά σε ένα καινούργιο μεσαίωνα.
Η καινούργια γενιά, οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στην εξαθλίωση, στην κατάθλιψη, στην απελπισία στην αυτοκτονία και σε μία αρσενική και θηλυκή πορνεία , στην δουλεία των 100 ευρώ ή στον θάνατο από την ανεργία.
Η πορνεία και  η δουλεία, η αγοραπωλησία του ανθρώπινου σώματος και της ενέργειας του, είναι αλληλένδετες και χαρακτηρίζουν μια ζούγκλα  κοινωνία, στην οποία εκπορνεύονται όλοι για τα  λεφτά , το σεξ και την εξουσία. Βουλευτές,διανοούμενοι, θρησκευτές , δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες και ποιητές σε αγαστή συνεργασία.
Καμία  κοινωνία δεν είναι ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ όταν επιτρέπει  αυτά τα επαγγέλματα να εκπορνεύονται, αυτή την οικονομική ανισότητα   και την μεγάλη αδικία.
Η ρίζα του κακού αυτού, βρίσκεται στην εγωμανία,  την απληστία,  την αμετρόπεια, την αρχομανία , την εξουσιομανία και  στου πνεύματος τη πτωχεία,χωρίς καμία αυτογνωσία και από εκεί πρέπει να ξεριζωθεί χωρίς οίκτο και ευσπλαχνία καμία.
Πρέπει να απαγορευθεί η πορνεία παντός είδους,  για να καταργηθεί η δουλεία

σε αγόρευση για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

22 10 2016

Αστραία

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s