Θέατρα και Αγορές


αγορά

Το θέατρο αντιγράφει την ζωή ή η ζωή το θέατρο;

Η ΖΩΗ!

Και πρέπει να είναι ΑΛΗΘΙΝΗ για να είναι ζωντανή!

Οι δε πραγματικοί επαναστάτες της ζωής είναι άνθρωποι της Αλήθειας και αναλαμβάνουν την ευθύνη της σε ένα ατέλειωτο ψέμα μιας εικονικής πραγματικότητος και μιας συνεχούς προδοσίας του μικρού και μεγάλου εαυτού.

Με αφορμή ένα άρθρο της Αρχαίας Ιθώμης  για τον ΟΗΕ για τον οποίο οργανισμό έχουμε την ιδία γνώμη μαζί  με την Φρικιπαιδεία γράφονται  αυτοί οι συλλογισμοί.

Με συγκίνησε το θέμα , το πρόβλημα είναι σοβαρό και το ερώτημα που ζητά μια απάντηση αντάξια. Χαίρομαι που «ο λόγος και αντίλογος» διατηρείται σε βάση αξιοπρεπή και με επιχειρήματα εκατέρωθεν . Έχουμε όλοι κουραστεί και απηυδήσει από χαμηλού επιπέδου συνομιλίες, παραλόγου και ανύπαρκτου διαλόγου.
Δεν μπορούμε να συμφωνούμε όλοι σε όλα. Είναι αυτονόητο αυτό, αλλά μπορούμε να διαφωνούμε με εποικοδομητικό διάλογο και να τηρούμε την δεοντολογία.
Μου άρεσε γιατί υπήρξαν ξεκάθαρες απαντήσεις τοποθετήσεις επιχειρήματα εκατέρωθεν χωρίς μισόλογα και υπεκφυγές για το πώς και το γιατί και φυσικά γιατί το θέμα είναι σοβαρό. Μας απασχολεί όλους. Τι κάνουμε; ;;;;;;;;;;
«Αυτό είμαι, αυτό κάνω , αυτά τα χρήματα έχω, αυτά τα έσοδα υπάρχουν, αυτά δεν υπάρχουν, αυτό λείπει,  αυτό σκέφτομαι’ ».

Λόγια θαρρετά και σταράτα.

Εδώ

Το Θέατρο της Πέμπτης

 

 

2 thoughts on “Θέατρα και Αγορές

  1. Όλοι οι άνθρωποι είναι καλοί ή κακοί ηθοποιοί στην ερμηνεία της ζωής τους στην παγκόσμια του κόσμου θεατρική σκηνή στο θέατρο του λογικού ή του παραλόγου “γκόλουμ σήθερ” του χαφιέ της σκιάς που μας προδίδει και μας ακολουθεί

    Θέατρο ο Διόνυσος

  2. Η φύση είναι μεγάλος ΘΕΟΣ και η ζωή μεγάλος ΔΑΣΚΑΛΟΣ. Στην κβαντική φυσική ο παρατηρητής επηρεάζει το αποτέλεσμα του πειράματος και ο καλός σκηνοθέτης μιας θεατρικής σκηνής φτιάχνει και του ηθοποιού και του θεατή.την νέα πραγματικότητα της ζωής. Έτσι η ζωή αντιγράφει την θεατρική πλοκή ειδικά από έργα παραστάσεις που έχουν Αρχετυπική Ιδεολογική Δομή.

Σχολιάστε